BookBeat

Aloita maksuton kokeiluMaksuton kokeilu vain uusille tilaajille

BookBeat

Tarjolla yli 200 000 ääni- ja e-kirjaa. Valikoima on laaja: romaaneja, jännitystä, fantasiaa, science fictionia, rakkautta, huumoria, klassikoita sekä elämäkertoja. Bookbeatista löydät myös tietokirjoja sekä itsensä kehittämiseen tähtääviä ja esimerkiksi talouselämään liittyviä teoksia.

Kielivaihtoehdot: suomi, ruotsi, englanti, saksa, espanja, italia, tanska ja puola.

Lahjakorttimahdollisuus (9,99e, 14,99e tai 19,99e).

Rajaton tilaus

19,99e/kk

Kevyttilaus

9,99e/kk (20 tuntia kuukaudessa)

14,99e/kk (100 tuntia kuukaudessa)

Perhetilaus

Lisäprofiilit +4,90 €/kpl/kk (maks. 4 kpl)

Kokeilujakso

Maksuton kokeilu 2 viikkoa

Aloita maksuton kokeiluMaksuton kokeilu vain uusille tilaajille

Plussat

 • Sovellus on helppokäyttöinen ja toimiva.
 • Valikoima on yksi laajimmista.
 • Kattavin kielivalikoima.
 • Kirjoilla on selkeät kategoriat ja suosituksista löytyy aina jotakin uutta.

Miinukset

 • Hieman kalliimpi kuin kilpailijansa.
 • Kirjojen tarkka kelaaminen hankalaa.

Bookbeat kuuluu ruotsalaiseen Bonnierin mediakonserniin. Bookbeat tarjoaa yli 200 000 ääni- ja e-kirjaa asiakkaidensa kuunneltavaksi ja luettavaksi. Valikoima on laaja: romaaneja, jännitystä, fantasiaa, science fictionia, rakkautta, huumoria, klassikoita sekä elämäkertoja. Bookbeatista löydät myös tietokirjoja sekä itsensä kehittämiseen tähtääviä ja esimerkiksi talouselämään liittyviä teoksia. Lisäksi Bookbeatissa on tarjolla runsaasti lapsille ja nuorille soveltuvaa kirjallisuutta. Kielivalikoimaan kuuluvat suomi, ruotsi, englanti, saksa, espanja, italia, tanska ja puola.

Äänikirjapaketteja on saatavilla kolmenlaisia:

 • Basic-paketin hinta 14,99e/kk  (maksimissaan 20 tuntia kuunneltavaa/kk)
 • Standad-paketin hinta 14,99e/kk (maksimissaan 100 tuntia kuunneltavaa/kk)
 • Premium-paketin hinta 19,99e/kk (ei kuuntelurajoituksia)

Lisäksi Bookbeatin voi hankkia koko perheelle:

 • Jokaiseen äänikirjapakettiin on mahdollista liittää lisäprofiileja hintaan 4,90e/kappale.
 • Jokaisella lisäprofiililla on sama määrä tunteja kuin pääkäyttäjän paketissa.
 • Lisäprofiileja voi luoda maksimissaan 4 kappaletta, jolloin kirjoja voi kuunnella maksimissaan 9 eri laitteelta. Lisäprofiilien lisäys tapahtuu osoitteesta: https://www.bookbeat.fi/kirjaudu.

Kaikki uudet asiakkaat saavat kokeilla BookBeatia 2 viikkoa maksutta (Premium-paketti). Tilauksen valinta kannattaa tehdä sen mukaan, kuinka paljon kuukaudessa palvelua aikoo käyttää.

Bookbeat-tilausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa milloin tahansa. Kokeilujakson aikana tilauksen lopettamista ei veloiteta.

Miten aloitat?

 1. Rekisteröidy https://www.bookbeat.fi/rekisteroi
 2. Lataa Bookbeat sovellus
 3. Kirjaudu sovellukseen käyttäjätunnuksellasi ja aloita kuuntelu!

BookBeat-sovellus on käytettävissä älypuhelimella, tabletilla, Apple Watch-kellolla ja Apple CarPlaylla. Tietokoneella tai lukulaitteella lukeminen ei tällä hetkellä ole mahdollista. Kirjoja voit kuunnella suoratoistolla tai offline-tilassa lataamalla kirjoja laitteellesi.

Mitä sovellus tarjoaa?

Bookbeatin sovellus on erityisen helppokäyttöinen ja ulkoasultaan selkeä. Sovelluksen koti-välilehdeltä löydät tallentamasi ja kuuntelussasi olevat kirjat sekä laitteellesi lataamasi offline-kirjat. Bookbeatin kirjasuositukset on kohdennettu hyvin ja löydätkin sovelluksesta runsaasti uusia kirjavinkkejä!

Sovelluksen inspiraatio-välilehdeltä löydät tämän hetken suosituimpia kirjoja ja listauksen tulossa olevista uutuuskirjoista.

Lasten kirjallisuus

Bookbeat-sovellus tarjoaa suosituksia myös lasten- ja nuortenkirjallisuudesta. Lisäksi sovelluksen hakukentän ja kategorioiden kautta pääset selaamaan laajaa valikoimaa kirjoja eri ikäisille. Kirjallisuutta on tarjolla aina pienten lasten iltasaduista leikki-ikäisten satuihin ja alakoululaisten tarinoihin ja nuorten fantasia- ja seikkailuromaaneihin. Erillistä lasten tilaa ei sovelluksessa kuitenkaan ole.

Kielivaihtoehdot

Muista päivittää haluamasi kieliasetukset sovelluksen asetuksista (rajaa kirjoja -kohdasta).